Stage marketing & communicatie

5 DEC 18

DEEL MET JE VRIENDEN OP…

Kom jij binnenkort ons team in Amsterdam versterken?

Omons is op zoek naar een enthousiaste Marketing & Communicatie stagiair(e) die per maart 2019 kan starten.

Wat houdt de functie in?

Als stagiair(e) bij Omons kom je terecht bij het leukste bedrijfsonderdeel van netwerkbedrijf Alliander en krijg je de kans om aan veel marketing en communicatie activiteiten mee te werken.

Wat pak je zoal op tijdens je stage:
• Meewerken aan de ontwikkeling van onze website;
• Werken aan uitvoering van de content marketing strategie (coördinatie contentcreatie en analyse resultaten);
• Ondersteunen bij de uitvoering van in- en externe communicatie (bijv. opstellen en verspreiden van de maandelijkse nieuwsbrief);
• Website en social media accounts beheren;
• Ondersteunen bij andere MarCom activiteiten – zoals events, beursbezoek;

Wat vragen we van je?

• Interesse in en bij voorkeur affiniteit met duurzaamheid en energie;
• Een spontane en collegiale 3e jaar HBO student richting Marketing / Communicatie, Commercieel;
• Je bent op zoek naar een meewerkstageplaats binnen een dynamische maar informele organisatie;
• Je kunt minimaal 4 dagen per week volledig meewerken in het Marcomteam (i.o. per direct starten) voor een duur van 3 – 6 maanden;
• Je weet van aanpakken en bent collegiaal;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift is voor jou peanuts.

Wat bieden wij je?

Een uitdagende en zeer afwisselende stage in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een goede stagevergoeding bij en ondersteunen wij je met alle middelen waardoor je zowel je werk voor ons als voor je opleiding goed kunt uitvoeren. Tijdens je stage zal je volledig onderdeel worden van het team. Je gaat werken in een ambitieus team, bestaande uit 5 personen. De setting is informeel en de lijnen zijn kort.

Over Alliander en Omons

Omons is gestart als initiatief van Firan (voorheen: Alliander DGO) in samenwerking met diverse partners. Wij zijn een dochteronderneming van netwerkbedrijf Alliander. Wij zien het als onze missie om iedereen een stem te geven in het maken van weloverwogen keuzes in de transitie naar individuele en collectieve duurzame energievoorzieningen.

De keuze is gemaakt: We gaan samen over op nieuwe energie! Uiterlijk in 2050 zal koken en stoken op aardgas in heel Nederland verleden tijd zijn. Er is een grote kans dat gemeenten al ruim voor die tijd besluiten om het gas uit te faseren. De keuzes voor een schone energievoorziening zal grote impact hebben op woningen en buurten. Maar hoe maak je keuzes waar iedereen blij van wordt? Daarvoor biedt Omons dé oplossing. Wij hebben een digitaal platform ontwikkeld dat gemeenten en bewoners in staat stelt om samen effectief keuzes te maken voor een nieuwe energievoorziening.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over de functie of als je direct wilt solliciteren dan kun je contact opnemen met Jeroen Wijnen via de mail: info@omons.nl of telefoonnummer: 06-52504692.

Screeningbeleid

Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.