Leiderdorp
Oranjewijk & Doeskwartier West

Ben je bewoner van Oranjewijk? Op deze pagina vind je alle informatie over registreren, inloggen én aan de slag gaan met Omons.

Samenwerken aan een ontwikkelplan
voor aardgasvrij wonen

Eind 2019 hoopt de gemeente Leiderdorp een ontwikkelplan voor Oranjewijk af te hebben waarin de alternatieven van aardgas zijn verkend. Onderzoeksbureau DWA doet een onderzoek naar de (technische) haalbaarheid, maar uiteraard is uw inbreng ook van groot belang! Registreer u zelf in Omons met de registratiecode die u per brief heeft ontvangen en doe mee. Onderzoek welke duurzame maatregelen u zou willen nemen in uw woning en geef dit aan, zo kan DWA en gemeente Leiderdorp deze resultaten meenemen in het ontwikkelplan.

Registreren & Inloggen

Wil je weten hoe Omons werkt?

Bekijk de video

Omons in 3 stappen

Stap 1: Registreren en inloggen

Maak een account aan met de registratiecode die je per post hebt ontvangen. Daarna kun je direct inloggen en aan de slag!

Stap 2: Jouw woning

Eenvoudig gegevens van jouw woning controleren, aanvullen en aanpassen. Bekijk en bereken welke isolatie- en energiemaatregelen bij jou passen.

Stap 3: Jouw buurt

Zie in één oogopslag in welke maatregelen jouw buurt interesse heeft en vergelijk dit met jouw eigen voorkeuren.

Deel jouw mening en help Omons te verbeteren!

Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met Omons. Daarom vragen we 5 minuten van je tijd zodat wij Omons nog beter op jouw wensen kunnen laten aansluiten.

START ENQUÊTE

Evenementen

Buurtgregisseur

voor Oranjewijk / Doeskwartier West

Gemeente Leiderdorp (Suzanne of Achmed)
Stuur een mail