Het beste besluit
neem je samen!

Omons. Dé keuzetool om samen met bewoners in jouw gemeente over te stappen op nieuwe energie!

Waarom Omons? Omdat keuzes voor nieuwe energie om ons allemaal gaan en samen aan duurzame oplossingen werken talloze voordelen heeft. Wij geloven dat keuzes voor nieuwe energie, simpel en helder moeten zijn voor iedereen. Daarom hebben wij Omons ontwikkeld, een toegankelijke keuzetool die bewoners de mogelijkheid biedt vanuit de huiskamer mee te denken over de energievoorziening van hun eigen huis en buurt. Verduurzamen hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn!

Ons team

(v.l.n.r.): Agnes Boonstra, Renske Maier, Roelof Potters, Joanne de Vink en
Shira Hollanders

Over team Omons

Elke dag werken wij met het team van Omons aan oplossingen die bijdragen aan aardgasvrije gemeenten en buurten. Dit doen we o.a. in samenwerking met gemeenten, bewoners, woningcorporaties en ontwikkelpartners. Wij geloven in helderheid en transparantie. Iedereen moet kunnen meebeslissen over alternatieven voor aardgas. Omons maakt dit mogelijk.

Wil jij weten wat Omons voor jouw gemeente, buurt of organisatie kan betekenen? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. NEEM CONTACT MET MIJ OP

Heb je vragen?

Heb je vragen over Omons of wil je meer weten over slim overstappen op nieuwe duurzame energievormen in je gemeente of buurt?
Neem dan contact met ons op!