Culemborg
Warmtekeuze Voorkoop

Ben je bewoner van Voorkoop? Op deze pagina vind je alles over registreren, inloggen én andere praktische informatie over Omons in jouw buurt.

Voorkoop & Omons

Samen werken aan een buurtwarmteplan

Maart 2019 is een start gemaakt met een warmtekeuzeproces in Voorkoop. Voorkopers hebben de kans hierbij betrokken te zijn. Diverse partners waaronder Omons zijn ook aangehaakt. Omons gaat het online programma leveren waarmee woningeigenaren eenvoudig energiemaatregelen voor hun huis én buurt kunnen verkennen.

Registreren & Inloggen

Deel jouw mening en help Omons te verbeteren!

In slechts 5 minuten vul jij onderstaande enquête in. Jouw feedback helpt ons om een nog betere gebruikerservaring te bieden die past bij jouw wensen en die van de buurt.

START ENQUÊTE

Wil je weten hoe Omons werkt?

Bekijk de video

Omons in Voorkoop

In het project Warmtekeuze Voorkoop verkennen we samen wat er mogelijk en nodig is om in de toekomst woningen te verwarmen, te voorzien van warm tapwater en om te koken op het moment dat aardgas uitgefaseerd wordt. Wanneer dat plaatsvindt is nu nog niet bekend. Maar het is verstandig om daar nu alvast over na te denken. Met Omons kan iedereen voor de eigen woning verkennen wat de mogelijkheden zijn qua energiebesparing en duurzame opwek, wat dat globaal kost en wat dat betekent voor de energierekening. Omdat alle buren Omons ook invullen, ontstaat er ook een beeld van de keuzes die door alle Voorkopers worden gemaakt en wat dat op wijkniveau betekent. Bent u benieuwd hoe Omons omgaat met (persoons)gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring

Omons in 3 stappen

Stap 1: Registreren en inloggen

Maak een account aan met de registratiecode die je per post hebt ontvangen. Daarna kun je direct inloggen en aan de slag!

Stap 2: Jouw woning

Eenvoudig gegevens van jouw woning controleren, aanvullen en aanpassen. Bekijk en bereken welke isolatie- en energiemaatregelen bij jou passen.

Stap 3: Jouw buurt

Zie in één oogopslag in welke maatregelen jouw buurt interesse heeft en vergelijk dit met jouw eigen voorkeuren.

Registreren en Inloggen

Gebruik de knop hieronder om te registreren en in te loggen bij Omons. Daarna kun je direct aan de slag!

Praktische informatie

Hier vind u informatie over data voor bijeenkomsten en contact-info.

Data bijeenkomsten

Eerstvolgende bijeenkomsten:

Buurtgregisseur

voor Voorkoop

Gerwin Verschuur
info@vrijstadenergie.nl
Stuur een email naar Gerwin